Weboldal címe
Weboldal alcíme
"ENGEDD MEG, HOGY FÁJJON, ENGEDD MEG, HOGY GYÓGYULJON!"
Fejléc alcím szövege

"Lélek-mód" terápia 

Hiszek abban, hogy a mindennapok során fellépő, és akár hosszútávon nyomasztó élethelyzeteink, emberi kapcsolataink drámája, a megélt stressz fizikai tüneteket okoz, hogy betegségeink hátterében nem tudatosult lelki problémák, zavarok állhatnak

Egy-egy helyzetben megrekedve, nem feltétlenül látjuk a kivezető utat, újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk, miközben életerőnk, energiánk megcsappan.

A „Lélek-mód” terápia során segítő- és támogató beszélgetéssel tárjuk fel a betegségek hátteréből irányító élethelyzeteket, vagy azt az adott élethelyzetet, ami téged a leginkább foglalkoztat. 

A terápia során felismerjük a bennünket hajtó és működtető programokat, melyek a hasonló helyzetekben rendre „bekapcsolnak” és irányításuk alá vonják cselekedeteinket. Sokszor már programjaink tudatosítása is egy működőképes megoldókulcsot jelent a  kezünkben. 

A folyamat következő lépcsőjeként a théta-healing módszerével és egy meditációs technikával feloldjuk a bennünket már nem szolgáló programokat, és hitrendszereket.  

Gyenge teljesítményeinkért és eredményeinkért a tudatalattiban tárolódó korlátozó hiedelmeink és érzéseink a felelősek, melyek az élet bármely területén kifejthetik gyengítő hatásukat. (Pl.: kapcsolataink, otthoni környezetünk, egészségi állapotunk) Nálunk a hangsúly az egészségi állapot javításán van.

A „Lélek-mód” módszerben, eljárásban résztvevő személy azonnal egy pozitív változást tapasztal meg, mivel a módszer felszabadítja a mélyen rögzült félelmeket. A negatív hiedelmek és érzések, melyek ez idáig a tudatalatti elmében rejtőztek, pozitív és támogató megerősítésekre cserélődnek.

Bencze-Gulyás Erika - "Lélek-mód" tanácsadó

"Ha még mindig keresed azt a személyt, aki megváltoztatná az életedet, vess egy pillantást a tükörbe!"

„A benned élő gyermek fájdalmának, sebeinek gyógyítása a lelki biztonságod, az önbizalmad és saját teremtő erőd felvirágoztatásának a záloga.”