Weboldal címe
Weboldal alcíme
"AZ EGÉSZSÉG NEM A BETEGSÉG HIÁNYA, HANEM A TEST,
​LÉLEK ÉS A TUDAT EGYENSÚLYA.
"
Fejléc alcím szövege

Biorezonancia 

MORA® biorezonanciával az önregeneráció útján:

A betegségek gyógyításának, és az egészség megőrzésének kulcsa a szervezet önregenerációs képességének serkentése. A MORA® biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja, segítségével hiteles információkat kaphatunk a sejtek komplex működéséről.

Az élet a hormonális-, az idegi irányítás, valamint az elektromágneses energiák intelligens kölcsönhatása. Ez azt jelenti, hogy sejtjeink biokémiai folyamatainak összehangolásáért egy elektromágneses biokommunikációs irányítórendszer felel.

Az elektromagnetikus sík a nem látható és nem kézzel fogható komponensek összessége: csakrákból meridiánokból és akupunktúrás pontokból áll össze. Az elektromágneses rezgésnek tehát szerepe van az anyagcsere-, a növekedési-, és a hormonális folyamatok kontrollálásában, azaz mindenben, ami az életet jelenti. Az elektromagnetikus komponensünk a pillanatnyi fizikai és lelki állapotunknak megfelelően, dinamikusan változik. Tapasztalhattuk már, hogy zene hallgatása közben megváltozik a hangulatunk. Testünk, sejtjeink a hangulatunknak megfelelően rezegnek.


A módszer hátterében álló kutatások:

A biorezonanciás eszközöknek köszönhetően az elektromágneses irányítórendszer elektromos tevékenysége mérhető, az eredményekből pedig a testünkben végbe menő folyamatokra tudunk következtetni.

Erre az összefüggésre az űrállomásokon szolgáló szakemberek egészségének megfigyelésén keresztül jutott el a NASA, ennek köszönhetően pedig a biorezonancia kutatása is felgyorsult.

A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és ezen rezgések újrahangolásán, szabályozásán keresztül, új távlatok nyíltak meg gyógyításban.


Hogyan működik a MORA® biorezonancia?

A biorezonanciás kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. A kifinomult MORA® módszer lehetővé teszi a szervezet számára építő, illetve az azt terhelő rezgések szétválasztását.

A szervezet rezgéseit a MORA® készülékbe vezetve, majd a kóros rezgéseket megfordítva az eszköz segítségével vissza tudjuk juttatni a testbe.

Tehát a sejtek hibás kommunikációját úgy oldhatjuk ki, ha ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre.

Ennek köszönhetően a szervezetben lévő kóros rezgések tükörképükkel találkozva kioltják egymást, vagyis az egyensúlyi, egészséges állapot helyreáll. Így közvetlenül az okot szüntetjük meg.

A készülékkel sejtszinten dolgozunk, tehát minden betegség, kórós elváltozás vagy rendellenesség esetén alkalmazható.

Bencze-Gulyás Erika

*Felhasznált irodalom: Prof. Dr. Sci. Med. Valéria Szedlák-Vadócz publikációjából származnak.  

„Ha megfelelő nyelven, a megfelelő hangerőn és megfelelő hosszan beszélünk a megfelelő sejtekhez és a megfelelő dolgokat mondjuk nekik, sejtjeinek elektromos működése és anyagcsere funkciója helyreáll.”

"Az élet a hormonális-, az idegi irányítás, valamint az elektromágneses energiák intelligens kölcsönhatása."

"A hibásan működő sejtjeink "rosszkedvűek", a biorezonancia pedig a "kedvenc zenéjük", amely rendkívül finom, alacsony intenzitású rezgésekkel újra felhangolja sejtjeinket."

BIOREZONANCIA VIZSGÁLAT ELŐTT:

  • Egész nap megfelelő mennyiségű vizet fogyasszon, a dehidratáltság meghiúsíthatja a bemérést.
  • A nyugtató, altató, serkentő, stimuláló készítményeket kérjük, ne fogyasszon a mérés napján.
  • A mérés előtt 1-2 órával már ne étkezzen (kivéve cukorbetegség esetén).